Babasını canlı yayında bıçaklayarak öldürdü

Babasını canlı yayında bıçaklayarak öldürdü
Amerika'nın New York Kenti'nde 72 yaşındaki Dwight Powers, 32 yaşındaki oğlu Thomas Scully-Powers tarafından Zoom üzerinden 20 kişiyle canlı görüşme yaptığı sırada bıçaklanarak öldürüldü.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) New York'ta korkunç bir olay yaşandı. 72 yaşındaki Dwight Powers 20 kişiyle görüntülü görüşme uygulaması Zoom üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 32 yaşındaki oğlu Thomas Scully-Powers'ın saldırısına uğradı.

Herkesin şaşkın bakışları arasında babasını defalarca bıçaklayan Thomas Scully-Powers, daha sonra pencereden atlayarak kaçtı. O sırada yaşanan dehşete tanık olan katılımcılar olayı hemen polise haber verdi. Polis eve girdiğinde yaşlı adamın cansız bedenini buldu.

TEDAVİ ALTINDA

TV 100'ün haberine göre Long Island'ın Amityville Köyü'ne kaçan Thomas Scully-Powers kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, cinayeti neden işlediğine dair bir açıklama yapmadı. Thomas Scully-Powers ikinci dereceden cinayetle suçlanıyor.

Pencereden atladığı için yaralanan Thomas Scully-Powers, hastanede tedavi altına alınırken, çıkmasının ardından sorgulanacağı ve olayın aydınlanacağı belirtildi.

Polis yetkilileri hayatını kaybeden Dwight Powers'ın adresini bulmakta zorlandıkları için olay yerine geç ulaştıklarını kaydetti.