Babil 10.bölüm yeni fragman yayınlandı! İrfan ile Eda ayrılıyor mu?

Babil 10.bölüm yeni fragman yayınlandı! İrfan ile Eda ayrılıyor mu?
Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Babil’in 10.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde İrfan polise teslim olma kararı alırken dizinin hayranları Babil’in 10.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Babil 9.bölümde neler oldu? sorusunun cevabını arıyor.

Babil, 9.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde İrfan polise teslim olma kararı alırken dizinin hayranları Babil’in 10. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Babil 9.bölümde neler oldu? sorusunun cevabını arıyor. İşte Babil 9.bölümde yaşananlar ve 10.bölüm 1. fragmanı haberimizin detayında…

BABİL 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babil, 9.bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde İrfan oğlu Deniz’i ameliyat ettirirken Süleyman, Egemen ve İrfan’ın işinden haberdar olan ve oğlu Hakan’ı şikayet eden adamı akşam yemeğinde öldürdü. Süleyman, bu hareketiyle İrfan ve Egemen’e de bir ders vermiş oldu. Dizide İlay, ofisini patlatan ve canına kastedenin Süleyman’ın karısı olduğunu öğreniyor ve Süleyman’dan ayrılıyor. İrfan ise oğlunun ameliyatından sonra Babil Madenciliği kapatıp polise teslim olma kararı alır ancak Egemen bu duruma karşı gelir. İrfan, polise teslim olma durumunda eşine ve çocuğuna bir şey olmaması için Eda’ya boşanma davası açar.

BABİL 10.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil’in 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanacak bölümde İrfan, eşi Eda’ya saadet zinciri kurduğunu itiraf edecek. Eda ise bu durumu kendisinden saklayan İrfan’a tepki gösterecek. İrfan ise en sonunda karısına karşı patlar ve “Bir kerede de beni anla. Sizin o tanıdığınız adamı el birliğiyle öldürdürünüz” diye çıkışır. Süleyman ise barışmak için Eda’nın kapısına dayanır. İrfan’ın öğrencisi ise Ayşe’yi bir adamı sorgularken yakalar.