Babil 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? İrfan’la İlay, Süleyman’a yakalanıyor mu?

Babil 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? İrfan’la İlay, Süleyman’a yakalanıyor mu?
Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Babil’in 10.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde İlay ile İrfan’ın yakınlaşması dikkat çekerken dizinin hayranları Babil’in 10.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Babil 9.bölümde neler oldu? sorusunun cevabını arıyor.

Babil, 9.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde İrfan ile İlay’ın yakınlaşması dikkat çekerken dizinin hayranları Babil’in 10. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Babil 9.bölümde neler oldu? sorusunun cevabını arıyor. İşte Babil 9.bölümde yaşananlar ve 10.bölüm 1. fragmanı haberimizin detayında…

BABİL 10.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babil, 10.bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde İrfan, eşi Eda’ya saadet zinciri kurduğunu itiraf etti. Buna rağmen Eda ise, İlay’ın kapısına dayandı. Süleyman ise İrfan’a bir yatırımcı bulur ve onu kumarhaneye gönderir. Kumarhanede tanıştığı bir diğer yatırımcı ise İrfan’ı bir toplantıya çağırır ve orada İlay’la İrfan yakınlaşır, bu sırada Süleyman kaldıkları odaya gider. Diğer taraftan İrfan’ın öğrencisi, Ayşe’yi birini sorgularken yakalar ve peşine düşer. Ayşe ise evden kaçan kardeşinin peşindedir. Ayşe’nin sırrı ortaya çıkacak mı? İrfan’la İlay, Süleyman’a yakalanacak mı?

BABİL 11.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil’in 11. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz…