Babil 8.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Egemen ile İrfan barışacak mı?

Babil 8.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Egemen ile İrfan barışacak mı?
Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Babil’in 8.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Babil’in 8.bölüm 1. fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Babil, 7.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Babil’in 8. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Babil dizisinde yaşananlar ve 8.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

BABİL 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

En yakın arkadaşı Egemen tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen ile kavga eder ve iş ortaklığını bitirme kararı alır. Deniz’in ameliyatı için Amerika’dan gelecek doktor beklenirken İlay, İrfan ve Egemen barıştırıp bir araya getirmeye çalışır. Peki İrfan, Egemen’i affedebilecek mi? bu soru tam olarak cevabını bulmazken İlay, Deniz’in ameliyatı için yeni bir fikir ortaya atar. Peki Babil'de bu akşam neler olacak?

BABİL 8.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil’in 8. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanacak yeni bölümde Süleyman, Deniz’in ameliyatı için Amerika’dan gelen doktoru kaçırır. Bunun üzerine İrfan, Süleyman’a saldırır ve doktoru Süleyman’ın elinden kurtarmaya çalışır. Deniz için vakit daralırken İrfan Ayşe’ye “Oğluma bir şey olursa yaşayamam herhalde” diyor. Ayşe ise İrfan’ın elini tutarak “Sen benim hayatımda gördüğüm en iyi babasın” diyor. Bu ise Ayşe ile İrfan’ın yakınlaşmasının başlangıcı mı sorusunu akıllara getirdi. Yeni bölümlerde İrfan ile Ayşe yakınlaşacak mı?