Babil 9.bölüm 1.fragman yayınlandı! İrfan gerçeği öğreniyor mu?

Babil 9.bölüm 1.fragman yayınlandı! İrfan gerçeği öğreniyor mu?
Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Babil’in 9.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Babil’in 9.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Babil, 8.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Babil’in 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Babil dizisinde yaşananlar ve 8.bölüm fragmanı haberimizin detayında…

BABİL 8.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babil, 8.bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde; Süleyman, Deniz’in ameliyatı için Amerika’dan gelen doktoru kaçırır. Bunun üzerine İrfan, Süleyman’a saldırır ve doktoru Süleyman’ın elinden kurtarmaya çalışır. Deniz için vakit daralırken İrfan Ayşe’ye “Oğluma bir şey olursa yaşayamam herhalde” diyor. Ayşe ise İrfan’ın elini tutarak “Sen benim hayatımda gördüğüm en iyi babasın” diye cevap veriyor. Bu ise Ayşe ile İrfan’ın yakınlaşmasının başlangıcı mı sorusunu akıllara getirdi.

BABİL 9.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil’in 9. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanacak yeni bölümde Deniz’in ameliyatı gerçekleşirken İrfan, hayatıyla ilgili yeni bir kararın dönemecindedir. İrfan’la Egemen tanınmayan kişiler tarafından saldırıya uğrarken Süleyman, toplantı esnasında birini öldürür. İrfan’ın Eda, İlay’a saldırıyor. Eda ise İrfan’a bir itirafta bulunuyor. Acaba İrfan gerçeği öğreniyor mu?