Bade İşçil'den samimi itiraf: Reyting uğruna kendimi harcatmam

Bade İşçil'den samimi itiraf: Reyting uğruna kendimi harcatmam
'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan oyuncu Bade İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna “Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım, müstehcen dışında...” diye cevap verdi. İşte detaylar…

Son olarak ''Aslında Özgürsün'' dizisinde rol alan Bade İşçil, Hülya Koçyiğit’in TRT2’de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

"BAZEN İRİTE EDİYOR"

Bade İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna şöyle cevap verdi: "Eğer senaryoyu çok destekleyen bir şeyse o zaman onun üzerine konuşup, yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım. Müstehcen dışında. Ama rol için gerekeni yapıyorum. Hissediyorsam ve gerçekten role inanıp, o karakterin de olması gerektiği şeyi yansıtacak olan o ise, tabii ki yapıyorum. Bazı işlerde görüyoruz; o filmin içinde öyle bir sahneye ihtiyaç yok ama olsun diye yapılmış bazı sahneler olabiliyor. Bazen irite de ediyor insanı. Güzel bir iş için izliyoruz. ''İçine niye böyle bir şey konmuş'' diye baktığım çok iş var. Şu ara özellikle. Türk yapımlar için demiyorum. ''Bir şeye hizmet etmiyorsa, reyting uğruna kendimi harcatmam'' diyelim" 

“BENİ BİR KADIN TEŞVİK EDİNCE ÇOK MUTLU OLMUŞTUM”

İşçil, oyunculuğa adım attığı ilk günü de anlattı: 

“Gülpare'' dizisinde ilk çekim günümdü. Oyunculuğu hiç bilmiyordum. Andaç Haznedaroğlu ile çok kısa süre beraber çalıştık ama beni bu işe inandırıp, enerjisini bende hissettiğini söyledi. Özellikle kadının düşmanının, yine kadın olduğu zamandı benim için o zamanlar. Beni bir kadın teşvik edince çok mutlu olmuştum. Kadının destek veriyor olması çok daha değerli gelmişti”
 

İlgili Haberler