Bağcılar'da patlama. Yangın çıktı, yol çöktü

Bağcılar'da patlama. Yangın çıktı, yol çöktü
Bağcılar’da bir binanın çatı katında bulunan evde doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı. Patlama nedeniyle yolda çöküntü meydana geldi.

DHA’nın haberine göre, Yıldıztepe Mahallesi 548 Sokak''ta bulunan 3 katlı binanın çatı katında bulunan evde iddiaya göre doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama sonucu binadan kopan parçaların bir kısmı sokağa dökülürken, binanın çatısı alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye erleri diğer binalara sirayet etmek üzere olan alevlere engel olup yangını kontrol altına aldı. Bir kadının ise yangından hafif şekilde yaralandığı, ambulansla ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Patlama nedeniyle yolda çöküntü meydana geldi. 

"BÜTÜN BİNALAR SALLANDI"

Mahalle sakini Salih Kahveci, "Yukarı cama çıktığımda karşı komşunun çatısı uçtu. İlk başta bir şey yoktu, sonra birden alevler çıkmaya başladı. Sonra yangın büyüdü çatı yandı. Evde kimsenin olup olmadığını bilmiyoruz. Önce patlama oldu, bütün binalar birden salladı" dedi.

İlgili Haberler