Bahçeli Ankara'ya geri döndü

Bahçeli Ankara'ya geri döndü
Seçimin yenilenmesi durumunda mitili atacağını belirtmesinden uzun bir süre sonra İstanbul'a gelen Devlet Bahçeli, İstanbul'da geçirdiği iki günün ardından Ankara'ya döndü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, YSK'nın İstanbul seçimini yenileme kararını vermesinden bir gün önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, seçimin yenilenme kararının verilmesi durumunda İstanbul'a mitili atacağını belirtmişti. 

Devlet Bahçeli'nin bu açıklamasına rağmen, aradan geçen bir ayı aşkın süreye rağmen İstanbul'a gelmemesi tartışılmaya başlanmıştı. Bahçeli'nin İstanbul'a gelmemesi, AKP'nin HDP oylarına gözü dikmesi olarak yorumlanmış ve bu süreçte teröristbaşı Öcalan'ın avukatları aracılığıyla yeniden mesajlarının kamuoyu ile paylaşılması dikkat çekmişti. 

Yaşanan bu tartışmaların gölgesinde dün itibariyle İstanbul'a gelen Bahçeli, “İstanbul’a sözümüzdür, mitilim artık buradadır” demişti. Dün ve bugün sabah partisinin kahvaltılı toplantılarında konuşan Devlet Bahçeli'nin Ankara'ya döndüğü öğrenildi. MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem, Twitter hesabından Bahçeli'yi Karagümrük'ten Ankara'ya uğurladıklarını duyurdu.  

arzu-001.jpg

İlgili Haberler