Bahçeli, Kayseri mitinginde Gül'ü göremeyince sinirlendi!

Bahçeli, Kayseri mitinginde Gül'ü göremeyince sinirlendi!
Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, dün Başbakan Binali Yıldırım’ın konuştuğu Kayseri mitingine katılmama kararını eleştirdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz günlerde AKP'nin Kayseri'de düzenleyeceği 'Evet' mitingine siyasi bir faaliyet olduğu gerekçesiyle katılmayacağını belirtmişti. Devlet Bahçeli ise dün Kayseri'de düzenlenen mitinge katılmadığı için Gül'ü eleştirdi. 

“2007 yılında, şimdiki Cumhurbaşkanı, Başbakan olarak, göstermiş olduğu aday Gül ile birlikte Kayseri’ye gitmişler, mitingde elele vermişlerdir. Şimdi Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı yapmış olan da Gül’dür. İki sebepten ötürü Gül’ün orada olması lazımdır. Birincisi Kayserili olmasından, ikincisi de kendisinin Cumhurbaşkanlığı devamında erken seçim sonrasındaki kararlılığın Kayseri’de gösterilmesinden. Bu nezaketi taşımaları gerekir” diyen Bahçeli diğer konularda da özetle şunları söyledi:
 

KENDİ ÇAPIMIZDA YAPIYORUZ

(Referandum) “Özellikle CHP sözcülerinin konuşmalarındaki çelişkili durumlar, Sayın Başbakan’ın çok yüksek bir performans göstermiş olması, Sayın Cumhurbaşkanı’nın yine tesis açılış törenlerindeki ısrarlı tutumu, bizim de kendi çapımızda yapmış olduğumuz bazı mitingler sonrası anlaşıldı ki evetler yükselişte.

İlgili Haberler