Bahçeli "Milli beka tehdit altındayken siyasi hesap yapılmaz"

Bahçeli "Milli beka tehdit altındayken siyasi hesap yapılmaz"
MHP lideri Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. "Milletin bekası bizim için şeref konusudur" diyen Bahçeli, "Milli beka söz konusu olduğunda siyasi plan yapılamaz. Bu tür siyasi planlara sessiz kalmak vatana ihanettir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin konuşmalarından satır başları şöyle:

"BESMELE DUYMUŞ ŞEYTANA ÇEVİRDİK"

Büyük kurultayımızı eşsiz bir atmosfer içinde gerçekleştirdik. 103 yıl önce Çanakkale kıyılarına bedenleri ile duvar ören kahramanların fedakarlıkları milliyetçi ülkücü harekette vücut bulmuştur.

Afrin’in denetim ve kontrol altına alınması, ay yıldızlı al bayrağın hükümet konağına asılması heyecan yaratan bir başka gelişme olarak dikkat çekmiştir.

18 Mart 2018 tarihine gelesiye kadar nice engelleri aştık. Nice oyunları bozduk, tezviratları fitne fesatı bozguna uğrattık. Yapamazlar dediler, imanla yaptık. Başaramaz dediler irfanla başardık. Bu iş bitti dediler, alayını birden besmele duymuş şeytana çevirdik. Bizi kolay lokma sandılar yutmaya kalktılar. Boğazlarına durduk, tüm hesapları alt üst ettik. Biz muazzam bir fikre dayanan gücünü ve ülkülerini Türk milletinden alan MHP’yiz.

"SİYASİ PLAN YAPILMAZ"

Milli beka bizim için namustur. Varoluştur. Millet ve devlet olarak varlığımızın kesintisiz olarak sürmesi ana gayemizdir. Muhattap olduğumuz beka sorunları çok ciddidir. Üstelik hızla tarihi dönüm noktasına gitmektedir. İhanet ve husumet tesir alanını genişletmektedir. Türkiye önüne çıkarılan her türlü badireyi aşmaya muktedirdir. Milli duruş aynı zamanda Türkiye’nin duruşudur.

Milletin bekası bizim için şeref konusudur. Milli beka tehlikeye düşerse sözün bittiği yere gelinmiş demektir. Milli duruş Türkiye’nin milli güvenliğinin arkasında durmaktır. Ülkesine sahip çıkmaktır. Teröre karşı açık bir tavır almak ve bunlara karşı mücadele etmektir. Milli beka söz konusu olduğunda siyasi plan yapılamaz. Bu tür siyasi planlara sessiz kalmak vatana ihanettir.

Türk milletinin bekası bizim namusumuzdur. Bu namusu ne pahasına olursa olsun korumak zorundayız. Terörle mücadeleye verdiğimiz destekten geri adım atmak yoktur. Bundan çark etmek yoktur. Ağır sorunlar altında bunalan Türk milleti büyük kurultayı önemli görerek bize destek olmuş ve devletimizin önünü açmıştır.

İlgili Haberler