Bahçeli yönetiminin hedefinde Akşener var!

Bahçeli yönetiminin hedefinde Akşener var!
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'i, olağanüstü kongre sürecinde ağır ithamlarla hedef tahtasına oturtan Genel Merkez, uzun bir süredir sürdürdüğü "paralelci" suçlamasının ardından bu kez "Dev-Sol" iddiasını ortaya attı.

Akşener hakkında çirkin ithamlarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bununla da yetinmeyerek olağanüstü kurultay yapılması kararını veren Hakim Ümran Kaptan'ı da "paralelci" ilan etti!

Eşini de hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "MHP genel başkan adayı olduğunu açıklayan ve öteden beri paralel yapıyla ilişkilerini gizlemeyen Meral Akşener'in, MHP'ye yönelik kumpas bağlamında yargı sürecine ilişkin gelişmeleri, eski Dev-Solcu olduğu söylenen eşinin kişisel bağlantıları üzerinden şekillendirdiğine dair iddialar gündeme düşmüştür" suçlamasında bulundu. Yalçın, olağanüstü kurultay talebini yerinde bularak yapılması yönünde karar veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Ümran Kaptan'ı da hedef alarak, "pararlelci" imasında bulundu ve "MHP Genel Merkez avukatına, gerekçeli karar hakkında '3-4 gün sonra hazırlarım' demesine karşın kısa süre sonra gerekçeli kararı UYAP'a yüklemesinin" şüpheye yol açtığını ileri sürdü.

Ülkücü hukuka sığmaz

Yeniçağ'a açıklamada bulunan 21. Dönem Osmaniye MHP Milletvekili Birol Büyüköztürk ise, 1977 yılında Semih Yalçın'la, ODTÜ Gaziantep Kampüsü'nde birlikte okuduklarını ve aynı evde kaldıklarını hatırlatarak şunları söyledi: 35-40 kişilik Ülkücü arkadaş grubumuzun içinde Semih Yalçın'la birlikte Sayın Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener de vardı. Mücadelemizde hep birlikteydik. Yalçın'ın, süreç içinde farklı yerlerde bulunmaktan dolayı, bildiği ve tanıdığı arkadaşını karalayıcı ve töhmet altında bırakıcı açıklamalarda bulunması Ülkücü kardeşliğe ve Ülkücü hukuka sığmaz...