Bahçeli'den enteresan mesajlar

Bahçeli'den enteresan mesajlar
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, referandumda neden 'evet' dediğini "Dingilinden fırlayıp kontrolsüzce seyreden tekerin akıbeti neyse hakkımızdaki mesnetsiz değerlendirmelerin nezdimizdeki itibarı aynıdır” sözleriyle açıkladı.

Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Başkanlık sistemiyle ilgili tutumuna karşı ilginç açıklamalarda bulundu.

Başkanlık sistemine neden 'evet' dediği merak konusu olan Bahçeli, referandumda neden 'evet' diyeceğini “Dingilinden fırlayıp kontrolsüzce seyreden tekerin akıbeti neyse hakkımızdaki mesnetsiz değerlendirmelerin nezdimizdeki itibarı aynıdır” sözleriyle ifade etti.

Bahçeli, CHP’nin anayasa değişikliği için Anayasa Mahkemesi’ne gitmeme kararı için de “CHP’nin zoru görünce yan çizmesinden dolayı Anayasa Mahkemesi’ne gitmeme kararı, milli iradeye şeklen saygı duyma mecburiyetindedir” ifadelerini kullandı.

AKŞENER VE KAYA'YI HEDEF ALDI

Bahçeli, twitter hesabından yayınladığı mesajlarda MHP genel başkan adayı Meral Akşener ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya'yı hedef aldı.

Akşener'in elektrikleri kesilen otelde toplantı yapmasına ve eline Türk bayraklı kına yakmasına tepki gösteren Bahçeli, şu mesajları paylaştı:

"Kimileri kalkıyor ışıksız otellerde gürültü çıkarıp, bitmiş ve tükenmişlikleriyle çaresizliğin ve çamurluğun limanına demir atıyor. Bunlar avuç içlerine kınadan bayrak yaparak sözüm ona sanal gündemde yer tutmaya, çürümüş zihinleriyle ayakta durmaya çalışıyor."

Bahçeli'nin referandumda 'evet' diyeceğini açıklamasından sonra genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Ülkü Ocakları eski genel başkaları olarak Anadolu'da 'hayır' turları yapacaklarını açıklamıştı. 

Kaya ve eski ocak genel başkanlarının Anadolu seferine de tepki gösteren Bahçeli, şu mesajları paylaştı:

"Hele birileri var ki, kalpleri nedamet ve yeis içinde çarpması gerekirken Anadolu’ya hayır turuna çıkma kararları hayret ve ibret vericidir.  Bir ara zamanlarını boşa harcayıp her işten kaytaranlar, araya kaynak yapıp mücadeleden kayış atanlar şimdilerde yollara düşeceklermiş. Bir gün övdüklerini göklere çıkaracak kadar heyecan duyanların, diğer gün yerip yerin dibine geçirme hevesleri kurnazlık ve karakter zaafıdır."

 

İlgili Haberler