Bahçeli'den ülkücü iradeye ağır hakaret!

Bahçeli'den ülkücü iradeye ağır hakaret!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Pazar günü yapılan ve tüzüğün değiştirildiği Büyük kongre ile ilgili ağır ifadeler kullandı. Bahçeli delegelere hakaret ederek, 10 Temmuz’da kendilerinin kongre yapacağını iddia etti

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Sözde parti içi demokrasi arayanların paralel kuluçkasında pışpışlanan çürük yumurtalar olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Güya kurultay yapacaklardı. 15 Mayıs'ta MHP'yi denetim altına alacaklarını sanıyorlardı. Aldıkları paralel talimat buydu. Millet nezdinde küçük düşürürlerse efendilerinden ödül alacaklardır. Başaramadılar, yorgun argın, geldikleri gibi gittiler. Kurultay takvimimizi 10 Temmuz'da yapacağımıza rağmen bu kez de 19 Haziran'da otel odalarına sığındılar. Malum insanlar bir ilki gerçekleştirdiler, kendileri çalıp kendileri oynadılar. Bu zamana kadar görülmemiş çirkeflikle sözüm ona parti tüzüğümüzde 13 maddelik değişiklik yaptılar.

ÜLKÜCÜ İRADEYE BÖYLE HAKARET ETTİ

“Vay zavallılar vay bu kadar mı küçüldünüz bu kadar mı şuur kaybına uğradınız…. Gözle kaş arasında açılması usulen mümkün olmayan kurultay açıldı. Saatlerce delege sayımı yapıldı. Gecikmeli divan seçildi. ve çok gecikmedi oylamayla tüzük maddeleri değiştirilmiş oldu. Allah inandırsın turist Ömer bile hızınıza yetişemezdi. Benim diyen madrabazın yapamayacağı bir kurnazlıkla adrese teslim iş tamamlanmış. Ankara 13. Noter, bir gün sonra zorlaya zorlaya 656 delegenin salonda hazır bulunduğunu açıklamıştır.

Bizim toplam delege sayımızın üçte iki çoğunluğu 809’dur. Noter 656 delegenin salonda hazır bulunduğunu açıklamıştır. İyi niyetli delege kardeşlerimizi hariç tutarak soruyorum, bu şartlar altında tüzüğümüzün değiştiğini hangi bedbaht, hangi şuursuz ileri sürebilicektir?

Şu keyfe ve cürete bakınız, 10 Temmuz’da Olağanüstü Büyük Kurultayı sözde seçilmiş divan yapacakmış. Biz de sadece misafir olarak katılacakmışız. Tür siyasetinde böyle bir kepazelik ne görülmüş, ne de duyulmuştur.. Söylenecek çok söz vardır. 19 Haziran oyunu tam olarak deşifre edilmiştir.

Tüm delegelerimizi, tüm dava arkadaşlarımızı 10 Temmuz’da 6. Olağanüstü Büyük Kurultayımızı yapmak için Ankara’ya bekliyorum.”

 

MHP'DE İHRAÇ OLACAK MI?

MHP Grup toplantısı sonrası soruları yanıtlayan Devlet Bahçeli, 'partiden ihraç' iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

.Bahçeli, basın mensuplarının ‘partiden ihraç olacak mı’ şeklinde sorusuna “İhraç talebiyle birini göndersek medyanın bu yüksek desteğiyle onu kahraman yaparsınız milletin başına bela edersiniz. Gereğini neyse zamanı geldiğinde yapılacak” dedi.