Bahçeli'den Ülkücü İradeye Ağır sözler

Bahçeli'den Ülkücü İradeye Ağır sözler
Bahçeli, Konya’da katıldığı iftar programı sonrasında yine Ülkücü iradeyi hedef aldı. Bahçeli, genel başkan adaylarına ağır sözlerle yüklenirken, 19 Haziran’ı “MHP’ye darbe teşebbüsü” olarak yorumladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamalarla gerginlik siyaseti izlemeye devam ediyor. Ülkücü camia 19 Haziran kurultayı için tüm hazırlıklarını tamamlamışken, Bahçeli’den gelen açıklamalar dikkat çekiyor.

Konya’da katıldığı iftar programı sonrasında kürsüye çıkan Bahçeli, değişim isteyen Ülkücülere ağır sözlerle yüklendi.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar:

EMİR ALMIŞ KİŞİLER

PKK'nın şehirlerimize konuşlandığı, canlı bombaların ölüm ve nefret saçtığı bir zaman aralığında MHP'nin susturulması ve içine hapsedilmesi konusunda tembihlenmiş zevat, gün geçtikçe daha da hareketlendi. Değişim düdüğü çalındı. Böyle gitmeyeceği söylendi.

Sonuçta 15 Ocak'ta, hastanede olduğum bir dönemde toplanan 543 imza partimize getirildi.
Ne var ki 10 Ocak'ta Olağan Büyük Kurultayımızın 18 Mart 2018'de yapılacağı Merkez Yönetim Kurulu kararıyla belirlenmiş ve duyurulmuştu.

MHP'nin nefes borusunu kesmek, manevra alanını daraltmak, tarihi yürüyüşünü sekteye uğratmak için emir almış kişiler 15 Ocak'ta Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesine müracaat ettiler.

Rezilliğin dibine inenler hiçbir nedamet duymadan, Türkiye ve dünya meseleleri hakkında hiçbir vizyon gösteremeden, yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular.  Okyanus ötesinin nam ve hesabına çalıştılar.

HAKİME SERT SÖZLER!

Bahçeli, Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesinin 8 Nisan 2016 Cuma günü kararını açıklayıp Olağanüstü Tüzük Kurultayının yapılmasına karar verdiğini belirterek, bir hakimin milyonlarca mensup ve sevdalısı olan bir davanın önüne taş koymaya kalkıştığını söyledi.

Aylardır kangrene dönmüş kurultay meselesini kökten bitirmek için tarihi bir karar aldıklarını anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Tarlada toplaşıp tellere takılı kalanlar Olağanüstü Büyük Kurultay tarihi olarak 19 Haziran'ı belirlemişlerdir. 10 Temmuz'a uymayacaklarını açıklamışlardır.19 Haziran dayatması art niyetliliktir, MHP'ye darbe teşebbüsüdür, ülkücüye ilanı yapılmamış savaştır."

BEN YOKSAM KURULTAY OLMAZ!

Bilinsin ki MHP 19 Haziran'a katılmayacaktır. Yine parti tüzüğümüzün 64'ncü maddesinin 1'nci fıkrasına göre: 'Büyük Kurultayın Genel Başkan veya Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yahut Genel Başkanın görevlendireceği Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden biri tarafından usulüne uygun olarak yoklama yapıldıktan sonra yeterli çoğunluk sağlanmışsa açılabileceği' belirtilmektedir. Ben ve ilgili arkadaşlarımın salonda bulunmayacağına göre bahsi geçen korsan kurultay nasıl yapılacaktır

Konuşmaların ardından teşkilat mensuplarınca kendisine hediye edilen kılıcı alan Bahçeli, "Kılıçları henüz daha çekmedik ama yakında çekebiliriz" ifadesini kullandı.