Bahçeli'den yeni parti açıklaması

Bahçeli'den yeni parti açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni parti iddialarına yönelik bir açıklama yaptı.

Yerel seçimlerin ardından kurulacağı açıklanan yeni parti ya da partiler için, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bir açıklama yaptı. “Türkiye’miz tarihi bir sürecin tam ortasında, makûs talihini kökten değiştirecek, sürekli ihsas ve işaret edilen malum tehditleri temelinden bertaraf edecek bir dönemin içindedir.” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Ya bu devran dev bir doğruluşla geleceğe uzanacak ya da heba olarak ufalanıp gidecektir." dedi. Bahçeli, “Bilinmelidir ki, Türkiye’nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır" mesajını paylaştı.

Türkiye'nin diriliş, toparlanış ve yükseliş kulvarına girdiğini aktaran Bahçeli, şu paylaşımları yaptı: “Türk milleti meşru ve muazzam iradesiyle yönetim sistemini değiştirmiştir. Bu müessir değişiklik ülkemizin övüncü olmuş, önünü açmış, prangalarını sökmüş, muhtemel risk ve tehlikeleri en aza indirmiştir. Çok şükür Türkiye diriliş, toparlanış ve yükseliş kulvarına girmiştir."

İlgili Haberler