Bahçeli'nin 'hayır' çağrısı Ülkücü camiada geniş yankı buldu

Bahçeli'nin 'hayır' çağrısı Ülkücü camiada geniş yankı buldu
Bahçeli'nin dün gece canlı yayında yaptığı "Cumhurbaşkanı da eyalet sistemini kabulleniyorsa Ülkücüler bu referanduma 2 gün kala ne der?" çıkışı Ülkücüleri ayağa kaldırdı.

Devlet Bahçeli, dün gece canlı yayında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Ülke içindeki referandum atmosferini ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarının yaptığı 'eyalet' açıklamalarını değerlendiren Bahçeli, Nazlı Çelik'in 'eyalet sistemi' ile ilgili yönelttiği soruya şok bir çıkış yaptı.

Bahçeli, "Başdanışmanlar eyalet gelecek diyor ve Cumhurbaşkanı da buna ses çıkarmıyorsa referanduma iki gün kala Ülkücülerin sandıktaki kararı ne olacak?" diyerek teşkilatlarına 'hayır' çağrısı yaptı.

ÜLKÜCÜ CAMİAYI AYAĞA KALDIRDI

Devlet Bahçeli'nin canlı yayında söylediği sözler sosyal medyanın da gündemine oturdu. Bahçeli'nin hükümete ve teşkilatlara gönderdiği mesajla ilgili atılan binlerce tweet, #BahçeliHayırDiyor tag'inin 1. sıradan Türkiye gündemine girmesini sağladı.

Bahçeli'nin sözleri Ülkücü camiada da geniş yankı buldu.

MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Erdoğan'ın danışmanını görevden alınca eyaletlerin önünü açan 123. madde yürürlükten kalkacak mı? Hayır. Bahçeli danışmandan önce 123. maddeye karşı çıkmalıydı" şeklinde paylaşımda bulundu.

Bir diğer MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan da, Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Bahçeli'nin sözlerinin olduğu videoyu yayınlayan Oğan, "Bahçeli 'Ülkücüler Eyalete Hayır Der', 'Referandum Hayırlı olacaktır' Daha ne desin? #BahçeliHayırDiyor" paylaşımında bulundu.

İşte sosyal medya paylaşımları:

İlgili Haberler