Bahçeli'nin sağ kolundan Akşener ve Özdağ'a çirkin sözler!

Bahçeli'nin sağ kolundan Akşener ve Özdağ'a çirkin sözler!
Bahçeli'nin yeni sağ kolu Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından Meral Akşener'e ve Ümit Özdağ'a hakaretler savurdu. Enginyurt'un bu hakaretlerine ülkücülerden sert tepki geldi.

Genel Merkez, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'a ihraç girişiminde bulunarak disipline sevk etmiş, Özdağ da "Ben MYK üyesiyim, benim ihraç edilip edilmeyeceğime yalnızca MYK karar verir" diyerek itiraz etmişti. Genel Merkez tarafından partiden ihraç edilen bir diğer genel başkan adayı Akşener de “Grup kararı alınması mümkün olmayan bir konuda fikrini ifade etti diye Sn Özdağ ihraç istemiyle MDK'na sevkedildi. Majestenin demokrasisi!!!" diyerek Özdağ'a destek vermişti.

CEMAL ENGİNYURT'TAN HAKARET

Bahçeli'nin yeni prensi Enginyurt, Akşener ve Özdağ'ın açıklamalarını hedef alarak ağır hakaretlerde bulundu. Sosyal medya hesabından Üzdağ'ın Başkanlık sistemi için ret oyu kullanacağı yönündeki beyanına karşılık, "Başkanlık sistemi meclise gelirse karşı oy verecekmiş,seni MHP vekili görenmi var. Ayrıca MHP kabulmu verecek zurna" diyerek hakaret etti ve "MHP seni ihraç ederse üzülme. Gizli servis dostların seni yanlız bırakmaz,hatta bir dönem kapısından döndüğün CHP kapar seni" dedi. 

Parti içindeki antidemokratik kararları eleştiren Akşener'in açıklamasına da cevap veren Enginyurt "Grup kararına uymadı diye değil,ota boka laf yetiştirdiği ve fitne çıkarttığı için disipline sevkedildi. Sen anlamazsın Kontes!" diyerek hakaretlerine devam etti.

 

ÜLKÜCÜLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Cemal Enginyurt'un Akşener'e ve Özdağ'a hakaret içeren paylaşımlarına ülkücülerden sert tepki geldi. Enginyurt'u dalkavukluk yapmakla suçlayan Ülkücüler, bu tür açıklamaların ancak fitne amaçlı olduğunu ve hiç bir MHP'liye yakışmadığını söylediler. 

İlgili Haberler