Bahçıvan, evin kadınına tecavüz etti

Bahçıvan, evin kadınına tecavüz etti
Rusya'nın Kudma köyünde yaşayan Sharofiddin Amirov, bahçıvan olarak çalıştığı evin hanımına tecavüz etti. Cani adam, kadına tecavüz ettikten sonra evde önüne çıkan herkesi de öldürdü.

Bahçıvan, evin kadınına tecavüz etti

The Sun''da yer alan habere göre Rusya''nın Kudma köyünde felaket bir olay meydana geldi. Sharofiddin Amirov, evinde bahçivan olarak çalıştığı patronu Sergey Malakhov''un eşini tecavüz ettikten sonra öldürdü. Aileden herkesi katleden bahçıvan, polis tarafından araçla kaçarken yakalandı. 

TECAVÜZ ETTİKTEN SONRA ÖLDÜRDÜ 

Üst düzey demir yolları yetkilisi Sergey Malakhov, iş seyahati için şehir dışına çıktı. Evlerinde bahçıvan olarak çalışan 26 yaşındaki Sharofiddin Amirov, Sergey''in karısı Elena Malakhova''yı tecavüz ettikten sonra öldürdü.

EVDEKİ HERKESİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ 

Çiftin altı yaşındaki oğlu Mikhail''i boğarak öldüren Sharofiddin, daha sonra patronunun 66 yaşındaki annesi Olga Malakhova''yı ve 63 yaşındaki kayın pederi Anatoly Korolyov''u da boğarak öldürdü. 

Sharofiddin, aracı ile başka yere kaçarken polis tarafından yakalandı. Polisler, çiftin Sharofiddin evlerinin inşaatında çalıştıktan sonra evde kendisini hizmetli ve bahçıban olarak işe aldıklarını söyledi.

GÖZALTINA ALINDILAR 

Sharofiddin, aracı ile başka yere kaçarken polis tarafından yakalandı. Polisler, çiftin Sharofiddin''i evlerinin inşaatında çalıştıktan sonra hizmetli ve bahçıvan olarak işe aldıklarını söyledi.

Sharofiddin ile beraber aynı araçta bulunan Armen Atabekyan, Mikhail Avanesov gözaltına alındı. Cinayetin neden işlendiği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Sharofiddin ile aynı araçta olan kişilerin sorguları devam ediyor.