Baht Oyunu 15. bölüm fragmanı izle! Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı tanıtım

Baht Oyunu 15. bölüm fragmanı izle! Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı tanıtım
Baht Oyunu 15. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 21 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan son bölümde Ada için gerçekleri saklamak zordur. Peki, Baht Oyunu 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baht Oyunu 15. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizi bitiminde arayışlarına başladı. 21 Eylül Salı akşamında yayınlanan ve başrollerinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın oynadığı Baht Oyunu son bölümünde; Romantik bir anda kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal’in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır.

İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada’nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe’nin Ada ve Bora’yı ayırma planları devreye girer.

Ada’nın Bora’dan ayrılmayacağını fark eden Nergis, Rüzgar’ı yemeğe çağırır ve Ada’nın aklına Rüzgar’ı işlemeye çalışır. Zor bir sınavdan geçen ikilinin aşkı, tüm bu engellere karşı durmayı başarabilecek midir?