Bakan Koca'nın acı günü: Bu hüzünlü mesajı attı

Bakan Koca'nın acı günü: Bu hüzünlü mesajı attı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüs nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. 

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Prof. Dr. Dilmener’in vefatının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından hüzünlü bir mesaj yayınladı.

Dersleri ve hastalara yaklaşımıyla ünlü Dilmener’i kaybetmenin acısını yaşayan Koca, “Dersleri ve hastalara yaklaşımıyla ünlü hocamızı korona virüs sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Bakan Koca’nın başsağlığı mesajının tamamı şu şekilde:

“Prof. Dr. Murat Dilmener, birçok kuşaktan hekim ve bilim insanının hocası, gençlerimiz içinse Enfeksiyon alanında hocaların hocasıydı. Dersleri ve hastalara yaklaşımıyla ünlü hocamızı korona virüs sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum”

koca-007.jpg