Bakan Nebati'nin özel toplantıdaki söyledikleri sızdı. Erdoğan bu itiraflara ne diyecek

Bakan Nebati'nin özel toplantıdaki söyledikleri sızdı. Erdoğan bu itiraflara ne diyecek
Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin ekonomistler ve akademisyenlerle gerçekleştirdiği toplantıda konuşulanlar ortaya çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önceki gün ekonomistler ve akademisyenlerle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi''nde bir görüştürme gerçekleştirdi. Toplantı yaklaşık 4 buçuk saat sürdü. 

Bakan Nebati toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Değerli akademisyenlerimiz ve ekonomistlerimiz ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikli hedefimiz olan finansal sektörde istikrar ve güveni sürdürülebilir kılmak amacıyla tüm paydaşlarımızın desteğini ve yol gösterici tavsiyelerini önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

TOPLANTIDA KONUŞULANLAR ORTAYA ÇIKTI

Toplantı gerçekleştikten sonra kafalarda toplantıda konuşulanların ne olduğu sorusu kaldı.

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, resmi sosyal medya hesabından konu ile alakalı açıklamalarda bulundu. Babuşçu, Bakan Nebati''nin ekonomistler ve akademisyenlerle yaptığı toplantıda konuşulanları açıkladı.

İşte o toplantıda konuşulanlar:

 

NEBATİ''DEN İLGİLİ PAYLAŞIM

Bakan Nebati, resmi sosyal medya hesabı Twitter''da yaptığı açıklamada, "Değerli akademisyenlerimiz ve ekonomistlerimiz ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikli hedefimiz olan finansal sektörde istikrar ve güveni sürdürülebilir kılmak amacıyla tüm paydaşlarımızın desteğini ve yol gösterici tavsiyelerini önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:


 

İlgili Haberler