İYİ Partili Beyaz'dan Meclis'e gelen Nebati'ye çok konuşulacak protesto. Gözlerindeki ışıltıya karşı güneş gözlüğü ile oturdu

İYİ Partili Beyaz'dan Meclis'e gelen Nebati'ye çok konuşulacak protesto. Gözlerindeki ışıltıya karşı güneş gözlüğü ile oturdu
İYİ Partili Ümit Beyaz'da ek bütçe görüşmeleri için TBMM'ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye güneş gözlüklü protesto.

Ek bütçe teklifiyle ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Hazırladığımız Ek Bütçe ile genel bütçe gelirlerinde net 1 trilyon 81 milyar lira ilave gelir öngörüyoruz. Bu ilave gelirin 927,7 milyar lirası vergi gelirlerinden, 152,9 milyar lirası vergi dışı gelirlerden oluşmaktadır" dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda “Ek Bütçe Kanun Teklifi”nin görüşmeleri sürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ekonomimiz güçlenerek devam ediyor. Çarşıya, pazara ek vergi getirmeyeceğiz. Enflasyonun olumsuz etkilerinin farkındayız. Enflasyonla mücadele konusunda gerekli tecrübe ve donanıma sahibiz, mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz ve enflasyonu kısa süre içerisinde düşürmeyi yine biz başaracağız. Bu süreçte vatandaşlarımızın fiyat artışlarından daha az etkilenmesi için azami çabayı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı. Nebati açıklamasında "2023 yılının ilk çeyreğinden itibaren kendi doğalgazımızı inşallah hanelere ulaştıracağız" vaadinde bulundu.

GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ PROTESTO

Öte yandan Bakan Nebati görüşmeler için TBMM’ye geldiği sırada İYİ Partili Ümit Beyaz ilginç bir protestoya imza attı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Beyaz şu ifadelere yer verdi “Bakan Nebati ek bütçe görüşmeleri için TBMM’ye geldi. Gözlerindeki ışıltıdan korunmak için güneş gözlüğüyle oturuyoruz”

İlgili Haberler