Bakan Süleyman Soylu 'günün fotoğrafı' başlığı ile paylaştı: Giresun'da seferberlik, kadın jandarma görev başında

Bakan Süleyman Soylu 'günün fotoğrafı' başlığı ile paylaştı: Giresun'da seferberlik, kadın jandarma görev başında
Giresun'da 10 kişinin ölümüne neden olan selin ardından bölgede toparlanma çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Günün fotoğrafı" notuyla Twitter'da paylaştı. Söz konusu karede bir kadın jandarma astsubayın ayağındaki çamurlu çizmesi ve elindeki süpürgeyle çalışmalara katıldığı görülüyor.

Giresun'da 22 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinin üzerinden geçen bir haftada yaralar sarılıyor. Dereli ilçesini vuran afette 10 kişi hayatını kaybetti. 2'si asker 6 kişinin arama çalışmaları sürüyor.

Kentte hayatın normale dönmesiyle ilgili çalışmalar ise hem resmi görevlilerin hem de vatandaşın işbirliği ile yürütülüyor.

Bölgeden bir hafta boyunca gelen seferberlik görüntülerinden birini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından paylaştı. Bakan Soylu'nun "Günün fotoğrafı" notuyla paylaştığı karede bir kadın jandarma astsubayın çalışmalara katıldığı görülüyor. Çizmesini giyip elindeki süpürge ile çamurun temizleyen jandarma astsubay, sosyal medya kullanıcılarının da takdirini topladı.

soylu-016.jpg