Bankta yanında oturan adamdan gence çirkin teklif. Oysa kuru ekmek için su istemişti

Bankta yanında oturan adamdan gence çirkin teklif. Oysa kuru ekmek için su istemişti
İbrahim Ekici isimli Youtube kullanıcısı genç, sosyal deney videosu çekerken skandal bir an yaşandı.

Sosyal deney videosunda elindeki kuru ekmeği yiyen kişi, bankta yanında oturan kişinin suyundan biraz vermesini rica etti. Yardım istenen kişi ise kuru ekmeği yiyen çocuğa uyuşturucu satıcılığı yapmasını teklif etti.

SOYLU UYUŞTURUCU SATICILARI HAKKINDA BÖYLE DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu konusunda hassas olduğunu "Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman, beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Suçunu bana atsın. Bunun suçu neyse, 5 yıl içeride yatmaksa yatarız, 10 yıl içeride yatmaksa yatarız, 20 yıl içeride yatmaksa yatarız" ifadeleriyle belirtmişti.

SOSYAL DENEYDE SKANDAL TEKLİF

İbrahim Ekici''nin deneyde insanların yanına gidip kuru ekmek yediğini ve ailesi ile arasının kötü olduğu için sokakta kaldığını söyledi.

Su almak için para isteyen İbrahim Ekici, bazı vatandaşlardan olumlu yanıt alırken, kim olduğu belli olmayan bir vatandaştan skandal bir teklif geldi.

İbrahim Ekici yanına oturduğu şahsa “Abi senden bir şey isteyeceğim, ekmeğim biraz kuruda ıslatmak için suyundan biraz verebilir misin?” dedi.

Kim olduğu belli olmayan ve videoda yüzü belli olmayan şahıs Ekici''ye çalıp çalışmadığını sordu.

Şahıs “İstersen sana bir fırsat sunabilirim, istersen burada da anlatabilirim. Parası iyi, sokakta kalmasın açta kalmazsın.” dedi.

Şahıs, uyuşturucu satıcılığı işini şöyle tarif etti.

“Okulların önünde duracaksın, sana madde vereceğim. Onu öğrencilere satmaya çalışacaksın. Ne kadar kişi çekersen ortama, sana o kadar para kazandıracağım.”

İbrahim Ekici “Sen yapmıyor musun?” sorusuna ise “Ben yapmıyorum, senin gibi muhtaçlara yaptırıyorum. Onlara bir fırsat sunuyorum.” diyerek uyuşturucu satıcılığının nasıl yaygınlaştırıldığını  gözler önüne serdi.

VİDEO KURGU MU?

Videonun kurgu olup olmadığı anlaşılamazken, İbrahim Ekici’nın o şahsı polise bildirip bilmediği ise bilinmiyor.