Baraj 2.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Nehir, Nazım’ın gerçek kimliğini öğreniyor mu?

Baraj 2.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Nehir, Nazım’ın gerçek kimliğini öğreniyor mu?
FOX TV’nin yeni dizisi Baraj’ın 2.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Seyircilerin büyük beğenisini toplayan diziyi izleyenler Baraj 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj dizisi 1.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı aynı isimli filmden uyarlanan FOX TV’nin yeni dizisi Baraj’ın 2.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde Nazım ile Nehir sosyal medya üzerinden konuşur ve tanışma kararı alır. Ancak Nazım, Nehir ile buluşmaya gittiğinde kendisi gibi fotoğrafını kullandığı Tarık’ın Nehir ile tanıştığını görür. Diziyi ilgiyle izleyen seyirciler ise Baraj 1.bölümünde neler oldu? Baraj 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını arıyor. Baraj dizisi 1.bölümde yaşananlar ve Baraj 2.bölüm fragmanına ilişkin detaylar haberimizde…

BARAJ 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım, Nehir isimli bir kızla sosyal medya üzerinden tanışır. Sohbetlerinin ilerlemesi üzerine ise karşılıklı fotoğraf gönderme kararı alınır. Ancak Nazım, yüzündeki yara izi yüzünden Nehir’e kendi fotoğrafı yerine inşaatta çalışan ancak öncesinde İstanbul’un gösterişli hayatında yaşamış Tarık’ın fotoğrafını yollar. Tanışma günü geldiğinde ise Nazım, Tarık’tan Nehir’i idare etmesini ister. Tarık bu teklifi kabul eder ancak Nazım’dan tek bir isteği vardır. Bu istek ise Nazım’ın hayatını alt üst edecektir. Nehir’in sırrı ise dolandırıcı olmasıdır.

BARAJ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj 2.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanacak yeni bölümde Tarık, Nazım’a “Ustabaşısın ama kadınlar konusunda da ben ustayım” diyor ve kadınların nelerden hoşlanacağına dair Nazım’a önerilerde bulunuyor ve Nazım’a Nehir’e pahalı bir hediye aldırıyor. Nehir ise Tarık’ın hediyeyi kendisine aldığını düşünerek Tarık’a “Hayatımda aldığım en güzel hediye” diyerek sarılıyor. Vicdan yapan Tarık’ın ise suratı asılıyor. Nazım ile Nehir ise başka bir şekilde tanışır ve Nehir, Nazım’a sana “Tarık abi diyebilir miyim” diye sorar. Nehir, Nazım’ın gerçek kimliğini öğrendi mi?