Baraj dizisi 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Baraj dizisi ne zaman başlıyor? Baraj dizisi konusu ne?

Baraj dizisi 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Baraj dizisi ne zaman başlıyor? Baraj dizisi konusu ne?
FOX TV’nin yeni dizisi Baraj’ın 1.bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yeni başlayacak olan diziyle ilgili seyirciler Baraj dizisi 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı? Baraj dizisi ne zaman başlıyor? Baraj dizisi konusu ne? sorularının cevaplarını arıyor.

FOX TV’nin yeni dizisi Baraj’ın 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Yeni başlayacak olan diziyle ilgili seyirciler Baraj dizisi 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı? Baraj dizisi ne zaman başlıyor? Baraj dizisi konusu ne? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Baraj dizisiyle ilgili detaylar haberimizde…

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU NE?

FOX TV ekranlarında yayınlanması planlanan Baraj dizisi, Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj adlı filmin dizi uyarlaması olarak yayınlanacak. Dizide Nazım internetteki bir arkadaşlık sitesinde Nehir isimli bir kadınla tanışır. Birbirlerini hiç görmeyen bu ikilinin arasındaki bu durum, Nehir’in Nazım’a fotoğraf göndermesi ile son bulur. Yaralı yüzünü Nehir’e göndermek istemeyen Nazım ise Nehir’e Tarık adlı bir gencin fotoğrafını gönderir. Nehir ise Tarık ile tanışır, Nazım ise bu ikiliyi sarılmış halde görünce şok olur.

BARAJ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FOX TV’nin yeni projesi Baraj dizisi 17 Mart Salı akşamı ekranlara gelecek.

BARAJ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Medyapım ve No Dokuz Production’ın ortak yapımı olan dizide başrolleri; Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşacak.