Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı izle!

Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı izle!
Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı izle yayında. 23 Eylül akşamında TRT 1 ekranlarında son bölümü izleyenlerle buluşan Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı izle yayında. 23 Eylül akşamında TRT 1 ekranlarında son bölümü izleyenleriyle buluşan Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Barbaroslar 3.Bölüm fragmanı izle linkini merak edenler arayışta. 23 Eylül Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Barbaroslar son bölümünde; Hızır, kendisi yüzünden hayatı tehlikeye giren Zeynep’le birlikte Pietro’nun adamlarından kurtulmak ve üzerinde bulundurduğu emaneti Süleyman Usta’ya ulaştırmak için çok zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

Durumu öğrenen Pietro ise hem emanete hem de Hızır’a ulaşmanın yollarını bulmak için tüm imkanları seferber etmiştir. Bu sırada Hızır ve Zeynep bir daha karşılaşmamak üzere ayrıldıklarını düşünseler de kader onları yeniden bir araya getirecektir.

Oruç ve İlyas kendilerine kurulan tuzağın başında kimin olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırırlar. Kendilerini yine bir çatışmanın içerisinde bulacaklardır. Ailesinin gözleri önünde katledilişini izleyen İshak, Korsan Antuan tarafından esir alınır. Gördüğü ağır işkenceler sırasında İshak, adeta yardım diler gibi kardeşlerinin adını sayıklar. Tek amacı Oruç’u öldürerek kardeşinin intikamını almak olan Antuan ise sabırla Oruç’un ağasını kurtarmak için gelmesini bekler.

Oruç ve İlyas’a tuzağı kim kurdu? İshak, Antuan’ın elinden kurtulabilecek mi? Hızır, aldığı emaneti Süleyman Usta’ya ulaştırabilecek mi?