Mbappe duyarsa çok kızacak. Barcelona Başkanı'ndan köle çıkışı!

Mbappe duyarsa çok kızacak. Barcelona Başkanı'ndan köle çıkışı!
Dünya devi Barcelona Kulübü'nün Başkanı Joan Laporta, Paris Saint Germain yönetimini oyunculara verdiği sözleşmelerle ilgili eleştiri yağmurunu tuttu.

Laporta, bu durumun futbola zarar verdiğini ve rekabeti olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

La Liga''da sezonu ezeli rakibi Real Madrid''in ardında 2. sırada tamamlayan Barcelona''da Joan Laporta, Katalonya bölgesindeki yerel bir gazete olan L''Esportiu''ya açıklamalarda bulundu.


Paris Saint Germain''le sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan Kylian Mbappe ile ilgili Laporta, "Her şeyin sonunda oyuncular para için kaçırılıyor. Paris Saint Germain''le sözleşme imzalayanlar, aynı zamanda kölelik sözleşmelerini de imzalıyor.

Bu yaşananlar, bir kulübün arkasında bir devletin olmasından kaynaklanıyor. PSG yönetiminin yaptıkları Avrupa Birliği ilkelerine aykırı. Avrupa futbolunun sürdürülebilirliğine zarar veriyorlar." ifadelerini kullandı.

"ENGELLERİ AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Transfer çalışmalarıyla ilgili ise Laporta, "Elimizden geleni yapıyoruz. La Liga''dan aldığımız bir destek yok ve transfer yapabilmek için çalışıyoruz. Engelleri aşmaya çalışacağız. Geliştirmemiz gereken noktalarımız var ve daha rekabetçi bir takım olmamız gerektiğinin farkındayız."

İlgili Haberler