Barcelona cephesinden şok açıklama. Messi indirime gitmezse ayrılabilir

Barcelona cephesinden şok açıklama. Messi indirime gitmezse ayrılabilir
Barcelona'nın başkan adaylarından Emili Rousaud , Lionel Messi'nin, kulübün dizginlerini eline alması durumunda, indirimli bir maaş teklifini kabul etmezse Camp Nou'dan ayrılmak zorunda kalacağını söyledi.

Barcelona'dan flaş açıklama. Ayrılabilir

20-21 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak olan Barcelona başkanlık seçimlerinin en güçlü adaylarından Emili Rousaud çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

ARA'ya konuşan Rousaud,  "Messi ile oturup maaş kesintisi yapmasını istememiz gerekecek. Şu anda, her şey olduğu gibi, sürdürülemez. Ondan fedakarlık yapmasını isteyeceğiz. Anlaşma yoksa Messi gidecek" diye konuştu.

Barcelona'nın eksi başkan yardımcısı olan Rousaud , yazın Camp Nou'dan ayrılmak istemesine rağmen Messi'nin kulüp için öneminin farkında.

Rousaud, "Messi, kulüp tarihinin en parlak sayfalarını yazdı" dedi ve "Efsanelerimizi onurlandırmalıyız ama gerçek, olduğu gibi. Her şeyin olduğu gibi söylenmesi gerektiğine inanıyorum. Taraftarımızı kandıramayız. Kalmasını sağlamak için her türlü çabayı göstereceğiz, ancak her zaman önce kulübün çıkarlarını gözeteceğiz" diye ekledi.

enxxbakxeamty2u.jpg

lionel-messi-partita-afp.jpg