Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 7. haftasında bugün oynanacak ve 'El Clasico' olarak adlandırılan Barcelona-Real Madrid maçında takımlar 244. kez karşı karşıya gelecek. Nou Camp Stadı'nda (TSİ) 17.00'de başlayacak karşılaşma, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınından dolayı tarihte ilk defa seyircisiz oynanacak.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 7. haftasında "El Clasico" heyecanı yaşanacak. Barcelona-Real Madrid maçında takımlar 244. kez karşı karşıya gelecek.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Roberto, Busquets, Pjanic, Coutinho, Griezmann, Fati, Messi

Real Madrid: Courtois, Mendy, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Vazquez, Isco, Benzema

TARİHTE İLK KEZ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Nou Camp Stadı'nda (TSİ) 17.00'de başlayacak karşılaşma, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınından dolayı tarihte ilk defa seyircisiz oynanacak. İlk defa 26 Mart 1916 tarihinde oynanan El Clasico'da takımlar son olarak 1 Mart 2020'de karşı karşıya gelmişti.

MADRİD 1 MAÇ ÖNDE

İspanya'nın iki büyük takımı ligde ise bu zamana kadar 180 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Real Madrid 73, Barcelona 72 galibiyet alırken, 35 müsabaka eşitlikle tamamlandı.

ZIDANE 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın takımı Real Madrid, Nou Camp Stadı'nda son 4 maçtır (3 beraberlik, 1 mağlubiyet) kazanamıyor.

La Liga'nın 7. haftasında oynanacak El Clasico öncesinde bir maçı eksik olan Real Madrid 10 puanla 3'üncü, iki maçı eksik Barcelona ise 7 puanla 9'uncu sırada yer alıyor.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Barcelona-Real Madrid maçı Spor Smart kanalından yayınlanacak.