Barcelona’da hedef Milinkovic Savic

Barcelona’da hedef Milinkovic Savic
Barcelona, pek çok büyük takımın radarında olan Sergej Milinkovic Savic için kesenin ağzını açıyor. Katalan ekibi, Sırp orta saha oyuncusu için 100 milyon euronun üzerinde bir teklif yapacak.

Daha önce Real Madrid, Juventus ve Manchester United gibi devlerin ilgilendiği öğrenilen Sergej Milinkovic Savic için Barcelona'nın devreye girdiği belirtildi. 2018 Dünya Kupası'nda ülkesi Sırbistan ile birlikte mücadele eden Milinkovic'in İtalyan ekibi Lazio ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunsa da Katalan ekibi Sırp oyuncu için kulübü ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Milinkovic için İtalyan ekibine 110 milyon Euro değerinde bonservis teklifi yapmaya hazırlanan Barcelona, Sırp oyuncuyu Nou Camp'ta görmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Serie A'da çıktığı 35 karşılaşmada takımına 12 gol 4 asistlik katkıda bulunan Milinkovic Savic, sergilediği performansla büyük kulüplerin dikkatini çekerken, Dünya Kupası'nda ise ülkesi Sırbistan ile E Grubu'nda mücadele ediyor. Kosta Rika'yı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada 90 dakika boyunca sahada kalan Sırp oyuncu, Dünya Kupası'na konsantre olduğunu belirtti.