Barcelona'da Thomas Heurtel krizi sürüyor. Olayla ilgili flaş Fenerbahçe iddiası

Barcelona'da Thomas Heurtel krizi sürüyor. Olayla ilgili flaş Fenerbahçe iddiası
Barcelona'nın Eurolegue'de İstanbul'da karşılaştığı Anadolu Efes mücadelesinin ardından uçağa alınmadığı iddia edilen Thomas Heurtel'in kendi isteği ile uçağa binmediği açıklandı. Yıldız basketbolcunun Fenerbahçe ile görüştüğü iddia ediliyor.

Thomas Heurtel krizinde yeni iddia

Barcelona'da Thomas Heurtel krizi devam ediyor. Takımı ile Anadolu Efes maçı için İstanbul'a gelen ancak bir daha İspanya'ya dönmeyen futbolcu için flaş Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.

Takımdan ayrılması gündemde olan Heurtel ile ilgili pazar gününden bu yana yaşanan olayları ve alınan kararları aktaran Barcelona, mevcut durumda kulübün oyuncusu olmaya devam eden Fransız basketbolcunun geleceğini belirlemek için birkaç gün daha bekleneceğini kaydetti.

"BASKETBOLCU VE MENAJERİ BİRLİKTE KARAR ALDI" 

Katalan kulübü, ligde pazar günü oynanan Joventut de Badalona maçında, kulüp, basketbolcu ve menajerinin birlikte aldığı kararla, sözleşmesinin acil feshedilmesi olasılığına karşı herhangi bir sakatlığı önlemek için Heurtel'in kadroya alınmadığını belirtti.

Heurtel'in Anadolu Efes maçının da kadrosuna alınmamasına rağmen, sporcunun ve menajerinin talebiyle profesyonel geleceğini çözüme kavuşturmak için takımla birlikte İstanbul'a geldiği, kulüpten izin alarak burada takımdan ayrılarak bazı görüşmeler yaptığı bildirildi.

DÖNÜŞTE UÇAĞA ALINMADIĞI İDDİA EDİLDİ 

Bazı basın organlarında yazıldığı gibi "Heurtel'in dönüşte uçağa alınmadığı" iddialarının söz konusu olmadığı, Fransız basketbolcunun kendi talebiyle İstanbul'da kaldığı belirtilip, Barcelona Kulübünün Heurtel'e otel ve uçak gibi her türlü kolaylığı sağladığı vurgulandı.

2014-2017 yılları arasında Anadolu Efes takımında forma giyen 31 yaşındaki Fransız basketbolcu, İspanyol basınına göre mevcut durumda Fenerbahçe Beko ile görüşmeler yürütüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı