Barış Alıcı'ya ilk 11 yolu gözüktü

Barış Alıcı'ya ilk 11 yolu gözüktü
Fenerbahçe'de, Ganalı oyuncu Andre Ayew'in yokluğunda sağ kanat Barış Alıcı’ya emanet edilecek. 21 yaşındaki yıldız, Trabzonspor maçında oyuna sonradan girmiş ve Michael Frey’in attığı gole asistiyle katkı sağlamıştı.

F.Bahçe'nin Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede elinden sakatlanan Ayew'den kötü haber geldi. Ganalı oyuncunun sağ el yüzük parmağında kırık tespit edilirken yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayew, ligde 3 (Kasımpaşa, Akhisar, Erzurum) kupa (Giresun, Giresun) ve Avrupa'da 2'şer (D.Zagreb, S.Trnava) olmak üzere toplam 7 maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de bu sakatlığın ardından gözler genç futbolcu Barış Alıcı'ya çevrildi.

GENÇ FUTBOLCU BÜYÜK ŞANS

Trabzonspor maçında sonradan oyuna girerek Frey'in attığı golde asisti yapan 21 yaşındaki futbolcu, sağ kanatta Ayew'in boşluğunu doldurmaya çalışacak. İdman seviyesini yukarı çeken Barış Alıcı, eline geçen fırsatı iyi değerlendirerek kalıcı olmak istiyor.

SLİMANİ'YE KULÜBE YOLU GÖRÜNDÜ

TRABZONSPOR deplasmanında takımın en etkisiz isimlerinden biri olan İslam Slimani'nin, kızağa çekilmesi bekleniyor. Erwin Koeman'ın, Dinamo Zagrep maçında ligde cezalı alan Jailson'u kadroya dahil ederek orta alanı üçleyeceği ve maça tek forvetle başlayacağı bildirildi. Bu sistemde Eljif daha ofansif olarak görev yapacak ve Valbuena ve Barış'la birlikte Frey'i besleyecek. Cezayirli forvet Slimani, Süper Lig'de oynadığı 10 maçta sadece 1 gol atabildi.

İlgili Haberler