Barış Atay'ın 'bijon' çelişkisi! Önce 'Suikast' dedi ama şikayetçi olmadı

Barış Atay'ın 'bijon' çelişkisi! Önce 'Suikast' dedi ama şikayetçi olmadı
Hatay Valiliği, İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'ın aracındaki bijonların gevşetilip kendisine suikast düzenlendiğine yönelik iddiasının ardından, "İlgililerle yapılan telefon görüşmesinde konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığı tarafımıza bildirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Hatay Valiliği, İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'ın aracındaki bijonların gevşetilip kendisine suikast düzenlendiğine yönelik iddiasının ardından, "İlgililerle yapılan telefon görüşmesinde konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığı tarafımıza bildirilmiştir" açıklamasında bulundu.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, parti faaliyetleri için kullanılan aracın 2 bijonun yerinden çıktığını, 5 bijonun da gevşetildiğini paylaşarak kendisine suikast girişiminde bulunulduğunu ima etmişti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Atay, şu ifadeleri kullanmıştı:

"SORUMLUSUNU YA SİZ BULURSUNUZ YA DA BİZ!"

"Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!"

ekran-alintisi-172.png

VALİLİK: "GÖRÜŞME SAĞLADIK, ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Hatay Valiliği'nden ise konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada ilgililerle irtibata geçildiği ancak mağdur olduğunu iddia eden tarafın şikayetçi olmadığı ifade edildi.

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle:

* Konuyla ilgili olarak ne Valiliğimize ne de kolluk kuvvetlerimize bu yönde herhangi bir başvuruda bulunulmamıştır.

ARAŞTIRMA BAŞLATILDI

* Olayın sosyal medya hesapları üzerinden öğrenilmesinin ardından ilgililerle yapılan telefon görüşmesinde ise konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığı tarafımıza bildirilmiştir.

* Buna rağmen konu, kolluk kuvvetlerimiz tarafından her yönüyle araştırılmaktadır.