İşte Saray'da Bakan Nebati'nin görevden alınmasını isteyenler | Barış Pehlivan isim isim açıkladı

İşte Saray'da Bakan Nebati'nin görevden alınmasını isteyenler | Barış Pehlivan isim isim açıkladı
Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, Halk TV'nin Youtube kanalında yaptıkları programda Saray'da Bakan Nebati'nin affını istendiğini iddia ettiler. Barış Pehlivan Bakan Nureddin Nebati'nin affını isteyen isimleri tek tek sıraladı.

Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, Halk TV''nin Youtube kanalında yaptıkları programda Saray''da Bakan Nebati''nin affını istendiğini iddia ettiler. Barış Pehlivan Bakan Nebati''nin affını isteyen isimleri tek tek sıraladı.

"NEBATİ BU İŞİ BECEREMİYOR"

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati''nin AKP''ye yakınlığıyla bilinen Turkuvaz Medya''nın hedefinde gibi göründüğünü ifade eden Pehlivan''a Barış Terkoğlu destek vererek "Nebati''nin bu işi beceremediğini söylüyorlar" dedi.

Nebati''nin Berat Albayrak''ın vekili olarak bakanlığı yürüttüğünü ve bu vekilliği bile tam hakkınca yapamadığının görüldüğünü ifade eden Terkoğlu, "Hükümet medyasından ''Bu iş pek olmuyor'' türünden ifadeler gelmeye başladı" dedi. Terkoğlu, Turkuvaz Medya''ya bakarak Nebati''nin önümüzdeki günlerde koltuğunu devretme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

İçinde bulunduğumuz ''Ucube Sistem'' ile birlikte politikalar kurullarının kurulduğunu ve ''Ekonomi Politikalar Kurulu''nun da olduğunu ifade eden Pehlivan şöyle konuştu:

"Başında Erdoğan var, oradaki üç üye, Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın. Bu üç üyenin de bizzat Nurettin Nebati''nin görevden alınmasını istediği ve bunun için çalıştığına dair kulisler var"

İŞTE SARAY''DA NEBATİ''NİN AFFINI İSTEYEN İSİMLER

"Altını çiziyorum" diyerek "Saray''da da, sadece Turkuvaz Medya''da, sadece eski Hazine ve Maliye Bakanı, Damat ekibinde de değil, Saray''da da Nurettin Nebati''nin görevi bırakması gerektiğini düşünen başdanışmanlarından, Ekonomi Politikaları Kurulu üyelerinden bahsediyorum" açıklamasında bulunan Pehlivan şunları kaydetti:

"Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın. Bu insanlar hem Nebati''nin görevden alınmasını istiyor hem de, iddia o ki, medyada bazı Nebati''ye eleştirel yaklaşan isimlerin perde arkasında bu isimler var. Hem doğrudan hem de dolaylı olarak Nebati''nin bazı gizli toplantılardaki ve bazı açık toplantılardaki açıklamalarının olay çıkartacağı bildikleri için medyaya servis ettiklerine dair iddialar benim kulağıma geliyor"

İlgili Haberler