Cüneyt Arkın'ın son sözleri ortayla çıktı. Barış Pehlivan yayınladı

Cüneyt Arkın'ın son sözleri ortayla çıktı. Barış Pehlivan yayınladı
Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölümü milyonları yasa boğdu. Acı haberin ardından bir paylaşım yapan Barış Pehlivan Arkın'ın kitabından duygusal bir bölüm paylaştı.

Türk sinemasına damga vuran ünlü oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanması üzerine Beşiktaş, Ulus''ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın''ın ölüm haberi milyanları yasa boğarken, acı haber sosyal medyanın da gündemine oturdu. Siyasiler, kulüpler, sanatçılar, gazeteciler... Çok sayıda isim taziye mesajları yayımlarken, Arkın''ı geride bıraktığı filmleri ve eserleri ile andı. 

Arkın''ı, Benim Kahramanım Türk Halkıdır adlı kitabından bir alıntı ile anan Pehlivan, paylaşımına "Cüneyt Arkın böyle demişti… 
(Benim Kahramanım Türk Halkıdır / Kırmızı Kedi Yayınevi)" notunu düştü. Arkın kitabın söz konusu bölümünde şu ifadeleri kullanmış:

"Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül''den evvel ölmek isterim. Allah Göstermesin onun yokluğunu. Onsuz yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum."

İlgili Haberler