Başakşehir kabusu yaşıyor. 3 maç, 0 gol, 0 puan

Başakşehir kabusu yaşıyor. 3 maç, 0 gol, 0 puan
Süper Lig’in son şampiyonu Başakşehir için yeni sezon kabus gibi başladı. Turuncu beyazlılar 3 haftada puan alamazken rakip kaleye hiç gol atamadı ve kalesinde 6 gol gördü. Başakşehir aldığı 3 mağlubiyetin 2’sini ise ligin yeni takımlarına karşı aldı.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ – ÖZEL HABERE

Süper Lig’i 2019-2020 sezonunda şampiyon olan Başakşehir, yeni sezonun başlamasıyla büyük bir şok yaşıyor. Son şampiyon Başakşehir, oynadığı 3 lig maçında gol atamazken henüz puan alamadı.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Başakşehir, yeni sezona büyük hayal kırıklığı ile başladı. Turuncu beyazlılar, ligin ilk 3 haftasında oynadığı hiçbir maçta gol atamazken henüz puan alamadı. Başakşehir’in ilk 3 haftada aldığı mağlubiyetlerin 2’sinin ise ligin yeni takımlarına karşı olması ise dikkat çekti.

Başakşehir ligin ilk haftasında Süper Lig’e ilk kez çıkan Hatayspor’dan 2-0’lık şok bir mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, ikinci haftada ise Galatasaray’a 2-0 mağlup olurken, 3. Haftada ise ligin bir başka yeni takımı Fatih Karagümrük’e aynı skorla boyun etti.

Ligin son şampiyonu Başakşehir böylece ilk 3 hafta hiç puan alamazken rakip filelere gol atma başarısını da gösteremedi. Turunu beyazlılar, 3 haftada kalesinde toplam 6 gol gördü.