Başakşehir, Trabzonspor’u 4 golle geçti

Başakşehir, Trabzonspor’u 4 golle geçti
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Başakşehir Trabzonspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki üstünlüğünü sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmalarında Medipol Başakşehir, Trabzonspor'a konuk olduğu maçta rakibini 4-2'lik skorla mağlup etti.

Lider Medipol Başakşehir ligde iki maçlık aradan sonra kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir virajı kayıpsız dönerken, Trabzonspor'un ise beş maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman takımını sahaya Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Abdülkadir, Kamil, Yusuf, Nwakaeme, Ekuban ve Rodallega 11'iyle sürdü.

Medipol Başakşehir ise sahaya Mert, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, Emre, İrfan, Visca, Mossoro, Arda ve Robinho 11'iyle çıktı.

Konuk ekipte yeni transferlerden Robinho, Medipol Başakşehir forması altındaki ilk lig maçına çıkarken, Arda Turan da bu sezon ilk defa bir maça ilk 11'de başladı.

Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 32. dakikada İrfan Can Kahveci, 42. dakikada Gael Clichy, 48. dakikada Caleb Ekuban (kk.) ve 86. dakikada Edin Visca kaydetti.

Trabzonspor'un golleri ise 49. dakikada Caleb Ekuban ve 80. dakikada Yusuf Yazıcı'dan geldi.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir 38 puana yükselirken, Trabzonspor ise 29 puanda kaldı.

İlgili Haberler