Başakşehir'den Arda Turan kararı!

Başakşehir'den Arda Turan kararı!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Barcelona’dan büyük umutlarla kiralanan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Arda Turan’ı gözden çıkardı. Tecrübeli oyuncuya gelecek bir teklif sonrası takımdan ayrılmasına sıcak bakan yönetim, en geç sezon sonu yolları ayırmayı hedefliyor.

Barcelona’ya rekor bonservis bedeliyle transfer olduktan sonra büyük hayal kırıklığı yaratan ve sonrasında Başakşehir’e kiralanan Arda Turan’ın buradaki macerası da sona ermek üzere, Başakşehir yönetimi, bu sezon hiçbir maçta katkı veremeyen tecrübeli oyuncuyla yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Sezon başında maaşında yüzde 50 indirime gitse de en yüksek rakamı kazanan isim olarak dikkat çeken Arda Turan’a teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmasına sıcak bakılıyor.

Bu sezon da ilk 11’de forma şansı bulamayan, 7 maça sonradan dahil olan Arda Turan, skora en ufak bir katkı yapamadı. Tecrübeli oyuncunun adı daha önce Inter ile anılıyordu.

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncuya İspanyol devinin de kapısı kapalı durumumda. Tecrübeli oyuncunun kariyerine nerede devam edeceği henüz netlik kazanmadı.