Başakşehir'den İrfan Can'la ilgili Fenerbahçe açıklaması

Başakşehir'den İrfan Can'la ilgili Fenerbahçe açıklaması
Başakşehir kulübü, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in takımda görmek istediği oyuncular arasında yer alan İrfan Can Kahveci ile resmi açıklama gerçekleştirdi. Başakşehir Kulübü'nün CEO'su Mustafa Eröğüt, Fenerbahçe'nin İrfan Can için görüşme talep ettiğini söyledi.

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'in gelecek vaat eden futbolcusu İrfan Can Kahveci için ligin iki dev kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımda görmek istediği oyuncular arasında yer alan İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öğrenildi. 

Başakşehir Kulübü'nün CEO'su Mustafa Eröğüt, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nin de talip olduğu milli oyuncu İrfan Can Kahveci'nin transferiyle ilgili olarak NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe, Cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti" diyen Eröğüt, "Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ'a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray'a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

İRFAN CAN İÇİN 1, 5 SAAT GÖRÜŞTÜLER 

Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu için Başakşehir Kulübü'nden transfer görüşmesi için talepte bulunurken, başkan Göksel Gümüşdağ sarı-kırmızılıları Fatih Terim Stadı'nda bulunan kulüp binasına davet etti.

Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başakşehir Kulübü'ne giderek başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmenin ev sahibi Gümüşdağ, Cengiz ile Albayrak'ı kapıda karşılarken adım adım izlenen İrfan Can Kahveci zirvesinin tam 1.5 saat sürdüğü öğrenildi.