Başbakan Diyarbakır’a gidiyor!

Başbakan Diyarbakır’a gidiyor!
Başbakan Binali Yıldırım, 4 Eylül Pazar günü Diyarbakır'a gidecek...

Başbakan Binali Yıldırım, 4 Eylül Pazar günü Diyarbakır'a gidecek. Pazar günü kente gidecek olan Binali Yıldırım'ın ekonomi ve yatırım paketini açıklayacağı belirtildi. 

Başbakan Binali Yıldırım son olarak geçtiğimiz mayıs ayında Diyarbakır'a gitmişti. Başbakan Binali Yıldırım toplu açılışlar yapmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Diyarbakır'da bir konuşma yapmıştı.

"TÜRKİYE'NİN SORUNU PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

Başbakan Binali Yıldırım o ziyaretinde şu konuşmayı yapmıştı:

Biz Türkiye ile ayyıldızlı bayrağımız ile gurur duyuyoruz.Ekmeğimizi böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Şunu herkes iyi bilsin ve milletimiz emin olsun ki Türkiye'nin gündeminden terörü çıkaracağız. Sizin sorununuz, Türkiye'nin sorunu PKK terör örgütüdür.

"DİYARBAKIR'I YAKIP YIKANLAR PİŞMAN OLACAKLAR"

Diyarbakır'ı yakıp yıkanlar bir kez daha yaptıklarından pişman olacak. 14 yılda biz AK Parti iktidarı olarak Diyarbakır'a 350 kilometre bölünmüş yol yaptık. 10 bin 500 kapasiteli Yüksek Öğrenim Yurdu'nu açtık.

"KIŞANAK'A TERÖR ELEŞTİRİSİ"

Belediye başkanı Diyarbakır'ın dertleri ile uğraşması gerekirken terör örgütüne lojistik destek verdi. Sizin paralarınızı terör örgütüne aktardı. Bunun hesabını soracağız.