Başbakan Yıldırım: Başınıza tek adam kadar taş düşsün

Başbakan Yıldırım: Başınıza tek adam kadar taş düşsün
Osmaniye'de halka seslenen Başbakan Yıldırım, "Çıkmış diyor ki bu hayırcılar. 'Tek adam, tek adam, tek adam.' Yani, başınıza tek adam kadar taş düşsün diyeceğim ama neyse, demeyelim" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, referandum çalışmalarına Osmaniye'de devam etti.

Yine CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Yıldırım, referandum mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan, Kılıçdaroğlu'nun "Kontrollü darbe" sözlerini eleştirerek "Kalkmış diyor ki. Kontrollü darbeymiş. Geç bunları. Sana mı düştü FETÖ'ye sahip çıkmak, bir diyet borcun mu var Kılıçdaroğlu, onu açıkla. 249 şehidimizi 2 bin gazimiz var. Nasıl onlara saygısızlık yaparsın" ifadesini kullandı.

CHP'nin 'hayır' propagandasını da eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çıkmış diyor ki bu hayırcılar. 'Tek adam, tek adam, tek adam.' Yani, başınıza tek adam kadar taş düşsün diyeceğim ama neyse, demeyelim. Milletin seçtiği, milletin patron olduğu yerde tek adam olur mu? İşin sahibi millet. Nasıl tek adam oluyor? Seçiyorsunuz, 5 yıl sonra eğer iyi çalışmışsa bir daha seçiyorsunuz. İkinciden sonra üçüncüsü yok. Yeter. İki dönem yeter diyorsunuz. 10 yıl. Bu padişahlık mı? Nereden çıktı tek adam. Tek adam görmek istiyorsa Kılıçdaroğlu aynaya baksın."

İlgili Haberler