Başkan Ali Koç’un cebinden Fenerbahçe’ye verip geri almayacağını açıkladığı para belli oldu

Başkan Ali Koç’un cebinden Fenerbahçe’ye verip geri almayacağını açıkladığı para belli oldu
Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda "Kulüpten 1 kuruş alacağım yok" diyen başkan Ali Koç'un cebinden 4 yılda Fenerbahçe'ye 150 milyon Euro verdiği ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertlilerin Mali Genel Kurulu''nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç çarpıcı bir konuşmaya imza attı. 

Sosyal medyada gündem olan o konuşma sonrası gözler Ali Koç''un Fenerbahçe''ye cebinden verdiği paraya çevrildi.

"VAR DERSEM BENİ İHRAÇ EDİN"

Ali Koç konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

Birkaç üyemiz ‘Başkanın borcu, alacağı ne olacak’ diyor. Bu beni çok kırıyor, yoruyor. Dört senedir benim ağzımdan şöyle yaptık, böyle yaptık lafını duymadınız. Duymayacaksınız da. Tamam mı? Rica ediyorum bir kez daha bu konuyu gündeme getirmeyin. Benim 1 kuruş alacağım yoktur kulüpten. Bir gün çıkıp kulübün borcu var dersem beni ihraç edin. Orada pişkin pişkin gülüyor yanındaki arkadaş.

“BU KONU BİR DAHA GÜNDEME GELMESİN”

“Vergi mevzuatı sebebiyle borçtan düşüyorum yüzde 5. Budur sebebi. Başka hiçbir sebebi yoktur. Yok efendim ben bu borcu tutuyormuşum da. Yazıklar olsun böyle düşünenlere. Bunu bilip de, bunu bana karşı kullananlara yazıklar olsun. Rica ediyorum bu konu bir daha gündeme gelmesin.”

Ali Koç''un Fenerbahçe''ye 4 yılda toplam 2 milyar 250 milyon TL verdiği biliniyor.

AZİZ YILDIRIM''A ELEŞTİRİ

Ali Koç eski başkan Azizi Yıldırım''ı da eleştirirken, "Sayın Aziz Yıldırım’ın alacağı tazminatları Fenerbahçe eğitim kurumlarına devredeceği gün bu anlaşmayı yapmak manidarmış. Ne manidar biliyor musunuz? Sayın Aziz Yıldırım ve ekibinin üniversite kuracağım diye yola çıkıp, ’80 tane iş adamına mektup yazdım, yazıklar olsun bir kişi yardım etmedi. Biz kendimiz karşılayacağız’ diyip 1 kuruş yardım etmemesi. 1 kuruş! Hangisi daha manidar?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler