Başkan Çebi'den Cenk'e ziyaret

Başkan Çebi'den Cenk'e ziyaret
Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Erzurumspor maçınca ağır bir sakatlık geçiren Cenk'i hastanede ziyaret etti. Çebi, çıkışta takımda yükselen isimler arasında yer alan Ghezzal'ın son durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Çebi, "Ghezzal'ın başarısı ortada ama bir bütün olarak bakıyoruz. Şu anda sözleşmeler gündemimizde değil" dedi.

Başkan Çebi'den Cenk'e ziyaret

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanı Emre Kocadağ, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sağ diz tendonu kopan ve dün ameliyat edilen Cenk Tosun''u hastanede ziyaret etti. 

Çebi, burada önemli açıklamalarda bulundu. Takıma büyük katkı sunan Rachid Ghezzal''ın bonservisinin alınıp alınmayacağı yönündeki soruya ise Ahmet Nur Çebi, "Sadece Ghezzal değil. Diğer futbolcularımın da çok katkısı var. Onlarda da kontrat bekleyen isimler var. Ghezzal''ın başarısı ortada ama bir bütün olarak bakıyoruz. Şu anda sözleşmeler gündemimizde değil. Yolumuza devam etmek için her türlü arzu ve isteğimiz var" karşılığını verdi.

Çebi, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Aboubakar''ın durumu için ise "Bugün dünden daha iyi. İnşallah maça hazır hale gelir. Sonuçta futbolcularımızın sağlığı bizim için çok önemli. Acele etmemek lazım" dedi.