Zamlar çıldırttı Meclis'in önünde topladığı atık kağıtları yüklediği çekçek adlı aracını yaktı

Zamlar çıldırttı Meclis'in önünde topladığı atık kağıtları yüklediği çekçek adlı aracını yaktı
A'dan Z'ye tüm ürünlere peş peşe yapılan zamlar vatandaşları canından bezdiriyor. Atık kağıt toplayan bir kişi Meclis'in önünde çekçekini yaktı. Çılgına dönen adam "Biz 30-40 bin TL maaş almıyoruz. Zamlar yetti artık" diyerek isyan etti.

30-40 bin TL maaş almıyoruz

Gazete Durum''dan Kardelen Eda Demirkıran''ın haberine göre, akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından meclisin önünde kağıt toplayıcılığı yapan bir vatandaş aracını yaktı. Vatandaş, "Mazota zam, her şeye zam; nedir bu abi?" diye sitem etti.

Akaryakıt fiyatlarından, gıda fiyatlarına kadar gelen zamlar vatandaşları çileden çıkarttı. Mazot fiyatlarının dün yapılan zamla birlikte 30 TL''yi bulması sonrasında Ankara''da bir vatandaş aracını yaktı.

Kağıt toplayıcılığı yapan vatandaş meclisin bulunduğu cadde üstünde çekçekini ateşe verdi. Boğazına bıçak dayayan vatandaş, "Mazota zam, her şeye zam nedir bu?" diye tepki gösterdi.

Vatandaş "Biz 30-40 bin TL maaş almıyoruz. Zamlar yetti artık! Biz bu vatan için gerekirse ölürüz, biz terörist değiliz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler