Başkan Yıldırım, İspanya’da haber bekleyen Alman teknik adama, “Aragones konusunda sona yaklaştık. Bir hafta sonra İstanbul’a geliyorsun; hazırlan” diye konuştu
Fenerbahçe yönetimi, Luis Aragones ile sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya vardı. İspanyol teknik direktörün mukavelesinin bitiş tarihi olan 30 Haziran’ı bekleyen sarı-lacivertli yöneticiler, avukat Vicente Montes’i İstanbul’a çağırdı. Tazminat konusunda anlaşan her iki taraf da daha önceki söylemlerinden geri adım attı.
Taraftar seni bekliyor
İspanya’da tatil yapan Teknik Direktör Chirstoph Daum’a müjdeli haberi bizzat Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım verdi. Aragones’in bir hafta sonra Fenerbahçe ile hiç bir bağı kalmayacağını söyleyen Yıldırım, “Bavullarını hazırlamaya başla. Taraftar seni biran önce takımın başında görmek istiyor” dedi.
İçeride sorun olmasın
Başkan Aziz Yıldırım’ın telefonundan sonra Sportif Direktör Aykut Kocaman ile görüşen Teknik Direktör Daum, “İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyorum. Yapacak çok işimiz var. Kamp programıyla ilgili çalışmaları yapmak için transferin de bitmesini istiyorum. Özellikle mevcut oyuncular konusunda sorun yaşamak istemiyorum” diye konuştu. n Faruk MALİK