Bayern Münih Başkanı Hoennes’ten Mesut’a ağır sözler

Bayern Münih Başkanı Hoennes’ten Mesut’a ağır sözler
Bayern Münih Başkanı Uli Hoennes, Almanya Milli Takımı’ndan emekli olan Mesut Özil için sert sözler söyledi. Hennes, daha önce de Mesut’un kötü performansını sert bir dille eleştirmişti.

Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil için flaş açıklamalarda bulundu. Hoeness, Mesut Özil'in kötü performansını gölgelemek için ırkçılık tiyatrosunu kullandığını iddia etti.

Maruz kaldığı ırkçılık nedeniyle Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil için Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'ten ağır suçlamalar geldi.

''IRKÇILIK TİYATROSUNU KULLANIYOR''

Alman basınına konuşan Uli Hoeness, ''Mesut Özil, kötü performansını gölgelemek için ırkçılık tiyatrosunu kullandı. Çok iyi pazarlanmış bir ürün. Zaten Joachim Löw, Arsenal'e sık sık gidip maçlarını izlese sportif kararlardan dolayı kadroya almazdı. Biz de bu tiyatrodan kurtulurduk.'' dedi.

İLK AÇIKLAMASI DEĞİL

Bayern Münih Başkanı, Mesut Özil için daha önce de açıklama yapmış ve ''Mesut, yıllardır bir hayalet gibi oynuyordu. Yıllardır kötü oynuyor ve kötü oyunundan sonra bir fotoğrafın arkasına saklanıyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler