Bayern Münih Onyekuru transferini bitiriyor

Bayern Münih Onyekuru transferini bitiriyor
Galatasaray'da sezona damga vuran oyunculardan Henry Onyekuru için bir süredir devrede olan Bayern Münih'in Everton ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henri Onyekuru'nun Alman devi Bayern Münih ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Sarı kırmızılılarda sezonun en dikkat çeken isimlerinden olan Onyekuru'yu bir süredir takip eden Bayern'in, Everton'ı ikna ettiği öne sürüldü.

Onyekuru'nun gelecek sezon takımda kalması ihtimalinin düşük olması üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi ise eksi yıldızı Bruma'yı gündemine aldı.

ONYEKURU İÇİN 25 MİLYON TL

Everton'ın Onyekuru'yu 25 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e satmayı planladığı, Galatasaray'ın ise RB Leipzig foması giyen eski oyuncusu Bruma'yı gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberde Bruma'nın da RB Leipzig'de yeteri kadar süre alamayan Portekizli oyuncunun kiralık olarak Galatasaray'a geri dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Galatasaray, 2013 yazında 10 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Bruma'yı 2017 yazında bonuslarla birlikte toplam 15 milyon euro karşılığında RB Leipzig'e göndermişti.