Bayern Münih yeni teknik direktörünü duyurdu

Bayern Münih yeni teknik direktörünü duyurdu
Almanya'nın dev kulübü Bayern Münih, ligin ilk yarısının bitimine kadar takımın başında olacak ismi duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak açıklanan yeni teknik direktör Hansi Flick için "Ona güveniyoruz!" mesajını yayınlandı.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in CEO'su Karl Heinz Rummenigge, devre arasına kadar teknik direktörlük koltuğunda Hansi Flick'in oturacağını açıkladı.

Bundesliga devi Bayern Münih’te teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği merakla beklenirken CEO Karl Heinze Rummenigge konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Niko Kovac ile yolların ayrılmasından sonra Arsene Wenger ile görüşen Alman ekibi, tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşma sağlayamamıştı.

2 GALİBİYETİ VAR

Kovac’ın gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen Hansi Flick, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Olympiakos maçından 2-0, ligde ise Borussia Dortmund mücadelesinden 4-0’lık galibiyetlerle ayrıldı.

Konuyla ilgili konuşan Bayern Münih CEO’su Karl Heinze Rummenigge, “Uli Hoenes, Hasan Salihamidzic ve ben, bir sonraki duyuruya kadar takımın başında Hansi Flick’in olmasına karar verdik” ifadelerini kullandı.

"DEVRE ARASINA KADAR"

Yeni teknik adam tartışmalarından sıkıldıklarını söyleyen Rummenigge, “Her cumartesi Hansi’nin sorumlu olup olmayacağını sormanızı istemediğimizden diyorum ki; Bu, başka bir haber alana kadar, en azından devre arasına kadar Flick’in takımın başında olacağı anlamına geliyor. Ve muhtemelen sonrasında da” dedi.

"GÜVENİYORUZ"

Flick’in performansından memnun kaldıklarını söyleyen Rummenigge, “Antrenman yöntemleri ve taktikleri bizi etkiledi. Oyuncularla ilgileniyor ve doğal tavrını seviyoruz. Hansi Flick’e güveniyoruz” şeklinde konuştu.

İşte o paylaşım: