Bayrakları çıkarın

Bayrakları çıkarın
Siyah-beyazlılar, kalan 8 maçının 5'ini deplasmanda oynayacak. Ancak bu sorun değil. Zira dış saha karnesi 'pekiyi'. Şenol Güneş ise oyuncuları 'havaya girmeyin' diye sık sık uyarıyor

Antalyaspor engelini tek golle aşarak liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta zirve keyfi yaşanıyor. İkinci yarının başında 'erteleme' furyasıyla yaşanan düşüşü 4'te 4 yaparak atlatıp, zirveyi geri alan siyah-beyazlı ekip, son 8 haftaya kilitlendi. Şampiyonluk için ince hesaplar yapılmaya başlandı.

Tek yenilgi Fener'den

Milli maç arasının ardından Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Şenol Güneş'in öğrencileri, daha sonra sırasıyla Bursa, Sivas (D), Akhisar (D) ve Kayserispor'la oynayacak. 32. haftada derbide Galatasaray'a konuk olunduktan sonra, Osmanlıspor maçı var. Kartal, ligi Konya'da tamamlayacak. Kalan 8 maçın 5'inin deplasmanda olması ürkütse de Beşiktaş'ın dış saha karnesi endişeleri gideriyor. Siyah-beyazlılar, ligde bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçın 9'unu kazanırken, 2 kez berabere kaldı, sadece Fenerbahçe'ye (2-0) mağlup oldu. Dış sahada da ligin en iyisi olan Beşiktaş aynı performansını sürdürüp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Dinlenip zinde gelin

Oyunculara 'havaya girmeyin, işinize konsantre olun' uyarısı yapan teknik direktör Şenol Güneş, 3 günlük izinde en iyi şekilde dinlenmelerini salık verdi.